Har du barn som er veldig aktive? Les gode råd her

De fleste nettbutikker tilbyr i dag en rekke forskjellige alternativer for frakt. En av de mest brukte i disse dager er pakkebutikker, fordi du da har full fleksibilitet til å hente de nyinnkjøpte produktene når det passer inn i kalenderen din. Fraktformen er uvanlig smart, og ofte også det billigste alternativet for levering.

Du bør også planlegge å få bestillingen levert til adressen din eller på jobben din. Leveringsmetoden viser seg som regel å være litt dyrere, men også veldig smart. Det mest prisbevisste leveringsalternativet kan ikke nektes å være å hente varene selv, som forutsetter at du bor i kort avstand fra nettbutikkens fungerende lager.

En rekke internetthandlere tilbyr 1-dagers frakt på sine primærprodukter, men dette er avhengig av at bestillingen sendes tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de trygt kan få produktene sendt før logistikkpersonalet gå hjem.

Inntil flere nettbutikker gir frakt uten betaling, men ofte forutsettes det at du kjøper for en viss sum. Ellers må du ta det billigste alternativet for levering, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Fredericia, Ringsted eller Aars – er å få dem til å levere varene til en pakkebutikk.

Det anbefales at du gransker nettforhandlerens anmeldelser

Det er nå svært praktisk for alle å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) blant flere nettbutikker, og heldigvis kan flere nettforhandlere ikke sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) ikke hjelpe men redusere prisene på produktene – for babyer og barn, men også for menn og kvinner – enormt, og til og med noen ganger gi gratis levering.

På den annen side kan det noen ganger være smart å studere flere nettforhandlere for rabattkoder før du handler, slik at du kan være sikker på å få tak i den billigste prisen.

Du må imidlertid være klar over at i tilfelle en nettbutikk tilbyr et produkt til en pris som kan virke uhyrlig attraktiv, kan dette ofte være en indikasjon på en uautentisk nettbutikk. Kortkjøp er uansett omfattet av en lov, som dekker en mot bedragerske nettbutikker.

Før folk handler i en e-handler bør de ideelt sett undersøke e-butikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke lenger spennende.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettselskapet er e-merke godkjent, fordi det kan være en indikasjon på at nettbutikken overholder gjeldende danske regler, og at nettbutikken nå og da blir revidert av eksperter som har nødvendig kunnskap om vedtektene på området. Det gir deg også mulighet til å bli hjulpet dersom du støter på problemer med handelen din.

Vi foreslår også at du er nøye med de mest essensielle vilkårene som spiller inn i forbindelse med bestillingen, f.eks. hvilken utvekslingspolicy internettforhandleren opererer med. Derfor er det like viktig at du fortsatt sikrer deg kvitteringen på e-post, slik at du vil kunne bevise transaksjonen i fremtiden, uansett om du er ute etter produkter for menn eller kvinner.

Levering hjem til deg eller til der du jobber

Trustpilot gir svært tiltalende løsninger for å vurdere en lang rekke eksisterende kunders vurderinger og vi anbefaler derfor at du gransker nettbutikkens anmeldelser før du fullfører handlen.

Facebook utfører på samme måte svært sikre metoder for å bli kjent med nettbutikkens troverdighet. I tillegg ser man mange nettbutikker som gjør det mulig å lage en anmeldelse av kjøpet sitt, som også kan benyttes for å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av inntekter fra annonser. Vi hjelper en rekke internettvarehus der vi annonserer selskapenes produkter, og høster et gebyr når brukerne vi videresender realiserer en transaksjon.

Informasjon vedrørende varer og nettbutikker oppdateres jevnlig, men vi ønsker ikke å ta ansvar for justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen vår.