Jordbrukerne nrk anmeldelse

Anmeldelse: «Jordbrukerne» – En skuffelse fra NRK – Dagbladet

Anmeldelse: «Jordbrukerne» – En skuffelse fra NRK

28. okt. 2021 — «Jordbrukerne». Norsk dramakomedie i åtte deler. Premiere på NRK torsdag 28. oktober. Serieskapere: Anne Bjørnstad og Izer Aliu.

På sitt verste er «Jordbrukerne» slitsom og demotiverende å følge med på.

TV-anmeldelse «Jordbrukerne»: Nervøs latter – VG

23. okt. 2021 — Jordbrukerne prøver å mikse drama, terrorthriller og komedie. Serien ender opp med å bli uferdig og frustrerende.

Interessant, pen og uhyre velspilt. Men ikke lett å bli klok på.

«Jordbrukerne» er mer uferdig enn spennende og morsom

23. okt. 2021 — Jordbrukerne stakk av med «Ungprisen» for beste TV-serie og prisen for «Beste skuespillerensemble» i Cannes.

Jordbrukerne prøver å mikse drama, terrorthriller og komedie. Serien ender opp med å bli uferdig og frustrerende.

NRK med komidrama om avradikalisering

28. okt. 2021 — Anmeldelse: Radikaliserte muslimer og bygdetullinger barker sammen i den dristige NRK-serien «Jordbrukerne».

Anmeldelse: Radikaliserte muslimer og bygdetullinger barker …

Anmeldelse: Radikaliserte muslimer og bygdetullinger barker sammen i NRK-serien «Jordbrukerne», av Izer Aliu og Anne Bjørnstad – Vårt Land

26. okt. 2021 — Fra NRK-serien Jordbrukerne – Adil: Ayaz Hussain, Khabib: Arben Bala,. De reiser fra Grønlandsleiret til en gard i Telemark, og finner flere …

Å lage satire over radikale muslimer som barker sammen med norske bygdefolk, lyder krevende. Men Jordbrukerne lykkes et godt stykke på vei.

NRK Jordbrukerne khademi – Dagsavisen

NRK Jordbrukerne khademi – Dagsavisen

1. nov. 2021 — NRKs Jordbrukerne får kritikk grunnet stereotypibruken, men det er viktig å se bak stereotypi som grep, mener anmelderen.

NRKs nye humordrama er en småheftig og beskjeden historie om ekstremister som er gode på bunnen. Men serieskaperne prøver å takle et krevende tema med altfor mye gøyalt på en gang.

NRK-serie utfordrer stereotypier gjennom kontrovers – Utrop

NRK-serie utfordrer stereotypier gjennom kontrovers | Utrop

10. nov. 2021 — Skuespillerne Ayaz Hussain, Nader Khademi og Arben Bala har fått pris i Cannes for innsatsen i «Jordbrukerne». Khademi, som blant annet er …

Serien «Jordbrukerne» innfrir ikke forventningene – TV2

Keywords: jordbrukerne nrk anmeldelse