Kristine hovda vg

Kristine Hovda – VG

Les alle nyheter og artikler fra Kristine Hovda på VG.

Les alle nyheter og artikler fra Kristine Hovda på VG

Kommentar: På mellomstasjonen – VG

8. aug. 2021 — På mellomstasjonen. Kristine Hovda. Foto: Vidar Ruud. Livet som journalist har vært et godt hvilested i min jakt på mening med livet.

Livet som journalist har vært et godt hvilested i min jakt på mening med livet. Men hva skjer når man alltid stiller spørsmål, og aldri trenger å svare selv?

Kommentar: I en annen verden – VG

25. jul. 2021 — I en annen verden. Kristine Hovda. – Mennesker som tror på loven om tiltrekning forsøker å unngå nyheter, slik at de ikke skal bli så …

Det kan kanskje ikke virke sånn, fra en norsk medievirkelighet, preget av norske journalisters manglende religiøse orientering. Men om vi ser på verden som helhet, er det mest vanlig å forholde seg til en større virkelighet enn den vi kan ta og føle på.

Kommentar: Hva skal vi med debatt? – VG

20. jul. 2021 — DEBATT: – Hvor ble det av den gode, meningsbrytende samtalen i det offentlige rom, spør Kristine Hovda, vikarierende debattansvarlig i VG.

To uker inne i mitt vikariat som debattansvarlig i landets største avis, meldte spørsmålet seg. 

Debatt: Troen, håpet og kjærligheten – VG

25. apr. 2019 — KRISTINE HOVDA, musiker og forfatter av boken «Jeg lever ikke lenger selv». Kristendommen eier ikke troen. De religiøse eier ikke troen.

Kristendommen eier ikke kjærligheten. De kristne eier ikke kjærligheten. Jeg trodde det en gang. Jeg trodde man måtte være født på ny for virkelig å forstå kjærlighet, for virkelig å kunne elske, med Guds kjærlighet. Og så viste det seg at det var helt omvendt. Den som elsker, er født av Gud og kjenner Gud.

Sandvolleyball uten TV-seere, USA uten Gud – VG Podkast

4. aug. 2021 — Med Astrid Meland, Kristine Hovda, Leif Welhaven og Per Olav Ødegård. Vaktsjef Kristina Kinne. Produsent Magne Antonsen.

Discovery sender ikke OL-sandvolleyball på vanlig TV, må strømmes fra skyen. Amerikanere har sluttet å gå i kirken, hva tar Guds plass? Med Astrid Meland, Kristine Hovda, Leif Welhaven og Per Olav Ødegård. Vaktsjef Kristina Kinne. Produsent Magne Antonsen.

Kommentar: Ikke lov å le – VG

1. aug. 2021 — Kristine Hovda. HAR SKAPT DEBATT: Nicolay Ramms innslag som japansk gameshowvert ble avpublisert av NRK. Mange av de som har uttalt seg …

Det første vi bør gjøre når noen viser sin sårbarhet, er å lytte. I Ramm-saken har vi fått en gyllen mulighet til akkurat det.

Kommentar: En nasjon uten Gud – VG

3. aug. 2021 — Kristine Hovda. ENDRING: For første gang i USAs historie er det mer vanlig å ikke gå i kirken enn å gå i kirken. Foto: Klaudia Lech.

Den største religiøse bevegelsen i USA består av dem som faller fra. For et land som bekjenner sin tillit til Gud på dollarseddelen, er det intet mindre enn dramatisk.

Om Kristine Hovda – kvitrine – WordPress.com

Om Kristine Hovda | kvitrine

Jeg er en frilansjournalist fra Jæren, basert i Oslo siden 2006. Jeg har skrevet for Dagbladet Magasinet, Dagens Næringlivs lørdagsmagasin, D2, VG Helg og A- …

Foto: Siv Dolmen Jeg er en frilansjournalist fra Jæren, basert i Oslo siden 2006. Jeg har skrevet for Dagbladet Magasinet, Dagens Næringlivs lørdagsmagasin, D2, VG Helg og A-magasinet. Høsten 2013 laget jeg programmer for Radiodokumentaren i NRK P2, og i 2014 jobbet jeg med TV-konseptet “På Bortebane” for NRK1. I 2017/2018 har jeg vært featurejournalist…

Kristine Hovda – Protestfestivalen 2022

Kristine Hovda – Christianssand Protestfestival

Kristine Hovda debuterte som forfatter med den selvbiografiske boken «Jeg lever … Dagens Næringslivs lørdagsmagasin, D2, VG Helg, Rogalands Avis og NRK.

Kristine Hovda debuterte som forfatter med den selvbiografiske boken «Jeg lever ikke lenger selv» i 2019. Der forteller hun om sin oppvekst i et…

Keywords: kristine hovda vg