Praktiske løsninger på kontoret

Mange e-bedrifter tilbyr for tiden et bredt spekter av løsninger for levering. De mest populære for øyeblikket er pakkebutikker, hvor du selv kan hente bestillingen din akkurat når den passer inn i kalenderen din. Frakttypen er svært rimelig, og ofte også den mest prisbevisste typen levering.

Du bør også tenke på å få varene sendt hjem til deg privat eller til din arbeidsplass. Leveringsmåten vil typisk være litt mindre rimelig, men i tillegg uvanlig problemfri. Det billigste alternativet for levering vil imidlertid alltid være å hente varene selv, noe som dessverre er avhengig av at du er i nærheten av e-forhandlerens bosted.

Et stort antall e-forhandlere garanterer levering neste virkedag av deres favorittvarenummer, som imidlertid krever at du bestiller tidligere enn et gitt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få produkt distribuert før de logistikkansatte reiser hjem.

Inntil flere e-butikker tilbyr gratis frakt, men ofte gjelder dette kun hvis du handler for et fastsatt beløp. I tillegg bør du vurdere den enkleste leveringsmåten, som typisk – uansett om du er i nærheten av Næstved, Hillerød eller Fredensborg – vil være å få dem til å bringe varene dine til et utleveringssted.

Få levert til leiligheten din eller til jobbadressen din

Det er ganske greit for internettbrukere å sammenligne priser på forskjellige nettselskaper, og med det motivet har utallige internettselskaper måttet redusere salgspriser på en rekke av deres produkter – for juniorer, og samtidig for voksne – på bunnen, og tilbyr til og med noen ganger gratis frakt.

På den annen side kan det likevel være lukrativt å analysere enkelte internettsteder etter salg før du kjøper, slik at du garantert antar den billigste prisen.

Du må imidlertid være klar over at i tilfelle et nettselskap selger produkter til en salgspris som er kolossalt utmerket, bør det i noen tilfeller være bevis på en svindelbutikk. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del av en ordning, som favoriserer oss mot uærlige internettselskaper.

Før noen handler i en nettbutikk, bør de liksom se på forretningsavtalen sin, men det er ofte ikke superinteressant.

En annen løsning kan være å merke seg om nettbutikken er koblet til e-merket, som generelt sett er en garanti for at nettbutikken aksepterer gjeldende danske regler, i tillegg til at nettbutikken er av og til overvåket av eksperter som har kunnskap om reglene. Dette er også din mulighet til å bli assistert hvis du blir utsatt for problemer med din bestilling.

Tilsvarende anbefales det at du er nøye med de grunnleggende retningslinjene som gjelder i forbindelse med bestillingen, for eksempel børspolitikken nettselskapet opererer med. Derfor er det også viktig at du til enhver tid oppbevarer faktura-e-posten din, slik at du alltid kan bevise bestillingen din, uansett hva du handler for en mann eller kvinne.

Den billigste formen for frakt

Trustpilot gir alltid store muligheter til å se nærmere på opplevelsene til en lang rekke nåværende kunder, og av den grunn foreslår vi at du ser nærmere på e-selskapets vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir også stort sett utmerkede muligheter til å få innsikt i e-butikkens troverdighet. I tillegg er det noen e-butikker som gjør det mulig å formulere en anmeldelse av kjøpet sitt, som like gjerne skal brukes til å fornemme hvor fornøyde kundene er.

Data om tilbud og nettbutikker opprettholdes fra tid til annen, men vi påtar oss intet ansvar for endringer som er gjort siden vi sist oppdaterte dataene som ble brukt.